2%Susţine educaţia şi programele iniţiate de către noi! Redirecţionează 2% din impozit către Asociaţia CEDS! Implică-te alături de noi şi ajută la construirea unei societăţi mai bune, oferirea unei şanse copiilor şi tinerilor din comunităţile defavorizate.

Ce este 2 %?

Din impozitul pe venit reţinut anual de stat, poţi aloca 2% către o cauză în care crezi, redirecționând-o către un ONG. Prin formularul 2% îi spui statului în ce direcţie vrei să se ducă o parte din taxele plătite de tine, contribuind astfel în mod direct la dezvoltarea unui domeniu pe care îl consideri important.

Cum poti direcționa 2% către Asociaţia CEDS?

   • Descarcă şi completează formularul 2%.

   • Dacă în anul fiscal precedent (2013) ai obținut venituri ca salariat, completează și semnează declarația 230.

   • Dacă ai obținut venituri ca PFA sau din profesii liberale, completează şi semnează declarația 200.

Formularul se completează de mână, cu majuscule, citeţ, corect şi apoi se semnează. Nu e nevoie să calculezi suma aferentă celor 2% din impozitul pe venit în rubrica dedicată şi nici să anexezi fișa ta fiscală.

2. Trimite formularul completat pe adresa: Asociaţia Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Socială, Str. Alexandru Bălăşanu nr. 8A, Sector 4, București, 040287. Mai departe, noi vom trimite formularul, în numele tău, la Administrația Financiară. Dacă doreşti, îl poţi duce sau trimite direct la Administraţia Financiară de care aparţii.

Care este termenul limită pentru depunerea formularelor?

Redirecţionând 2% din impozit pentru Asociaţia CEDS, până la data de 25 mai a fiecărui an, dai şansa unui tânăr de a-şi găsi calea în viaţă şi de a prinde curaj să o urmeze. Dacă nu completezi formularul 2%, banii tăi vor intra automat la bugetul de stat şi nu poţi şti cum şi în ce au fost investiţi. Așa că ia atitudine şi fii parte a schimbării în bine a educaţiei!

Vrei să te implici mai mult?

Ne-ar ajuta să duci vestea mai departe şi să susţii cauza educaţiei în faţa celor din familie, a colegilor şi prietenilor, pentru ca şi ei să completeze formularul 2% pentru Asociaţia CEDS.

Dacă ai nevoie de alte detalii, contactează-ne şi îţi răspundem cu plăcere la întrebări!

Fiecare gest are valoare, iar contribuţia ta, indiferent de suma redirecţionată, contează! Completarea formularului 2% nu te costă nimic, însă poate face diferenţa pentru viitorul unui tânăr. Îți mulțumim pentru implicare!

Despre noi

Adresa: Bucuresti, sector 1, B-dul Dacia, nr. 49, et.4.Ap. 8. interfon 08. Cod postal:010405
Web: www.ceds.ro
Tel. Mobil: 0784141417
Tel/Fax: 0213320907
Email: office@ceds.ro
  Punct reper: Piata Romana, Liceul Virgil Madgearu.
Mijloace transport comun:
Metrou: Piata Romana;
Autobuz: 133, 226: A.S.E.
Troleibuz: 79, 86: A.S.E.

Facebook